Laatste nieuws



Vanaf week 25-2014 wordt de Ecodor producten range bij Blokker België uitgebreid met de navolgende allen ecologische schoonmaakproducten:
 
EcoGlass: Eindelijk een natuurlijke glasreiniger die géén blauwe schijn of strepen achterlaat! En zo gemakkelijk: Spray, even laten intrekken en afnemen met keukenpapier of pluisvrije doek. Spiegels, ramen, beeldschermen en alle andere gladde waterbestendige oppetvlakken in een handomdraai veilig gereinigd! Ramen, spiegels en beeldschermen eindelijk zonder blauwe schijn en écht streeploos!
 
EcoClean: Eindelijk een echt ecologische allesreiniger. Ecoclean ontvet, ontgeurt en maakt hygiënisch schoon. Veilig voor het hele gezin. En zo gemakkelijk: Spray, rustig laten inwerken, en met propere doek afnemen. Naspoelen is niet nodig! Een veilige, krachtige allesreiniger die je niet hoeft na te spoelen!
 
EcoFloor: Eindelijk een milieuvriendelijke vloerreiniger die niet alleen schoonmaakt  maar ook nare geurtjes verwijdert van bijvoorbeeld huisdieren. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. Spray, laat een paar minuten intrekken en neem af met mop of doek. Weg zijn alle geurtjes, vlekken en kringen. Nadweilen is niet nodig! Veilig voor mens en dier. Vuil en geurtjes verdwijnen in één beweging zonder na te spoelen. Dat scheelt tijd en geld!

Ecodor lanceert binnenkort een compleet nieuwe verpakkingslijn. Deze nieuwe verpakkingslijn kenmerkt zich door felle en heldere kleuren in combinatie met sfeer. Van iedere fles is zorgvuldig de kleur bepaald op basis van het type product waarvoor de fles gebruikt wordt. Wij zijn trots op onze milieuvriendelijke product en daar hoort een optimale productpresentatie bij. Naast een betrouwbaar en kwalitatief product is de verpakking tenslotte het belangrijkste visitekaartje in de keten.

Op de fles communiceren wij naar de consument ‘ECO’ (milieu). Op deze manier willen wij de consument vertellen dat Ecodor producten met de grootst mogelijke zorg worden geproduceerd, in harmonie met mens, milieu en maatschappij. 

Lees meer: Nieuwe verpakkingslijn Ecodor

Ecodor en "Tante Kaat" slaan de handen ineen.

Ecodor en "Tante Kaat" zijn een samenwerkingsverband aangegaan.
Tante Kaat (pseudoniem van Elma Dalhuijsen-Nuis) is een Nederlands schrijver en Belgische mediafiguur, die vooral bekend is om haar huishoudelijke tips, waarmee ze in verschillende media verschijnt. Het begrip ‘De Gouden Raad van Tante Kaat’ is in Vlaanderen spreekwoordelijk geworden.

Vanaf 1 juli 2011 zijn de navolgende Ecodor producten onder label van "Tante Kaat" bij 150 Blokker filialen te Vlaanderen (alléén in België!!!) verkrijgbaar: UF2000 tegen urinegeur, EcoPet tegen nare huisdierluchtjes, EcoFeet tegen zweetluchtjes, EcoCar tegen nare geuren in de auto en EcoHome tegen nare geurtjes in huis (licht geparfumeerd).

Klik HIER voor de Blokker vestigingen in België waar Ecodor producten te verkrijgen zijn.

Haalt u onze producten liever af of wilt u onze producten nog sneller in huis hebben?
Maak gebruik van onze store locator om de dichtsbijzijnde dealer / verkooppunt bij u in de buurt te vinden.
Klik HIER. 

Lees meer: Ecodor, waar te koop?

11 maart jl. is Ecodor te zien geweest bij het nieuwe TV programma "Bonje met de Buren" dat wordt gepresenteerd door Natasja Froger en John Williams en werd uitgezonden op RTL 4.

De uitzending ging over een burenruzie door stankoverlast in verband met huisdieren in een woning te Leiden.

Heeft u de uitzending gemist klik dan HIER om deze alsnog te bekijken.

Ecodor producten zijn reeds via lokale distributeurs in o.a. de navolgende landen beschikbaar:

Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Frankrijk, Spanje, Zweden, Tsjechië, Polen, Ukraïne, Verenigd Koninkrijk, Portugal en Zwitserland.

Klik HIER om naar onze portal website te gaan.

Lees meer: Ecodor producten in andere landen

Hond plast

Uw hond plast steeds op dezelfde plek?


U krijgt de nare geurtjes van urine, braaksel, bloed etc. niet uit uw meubels, deurmat, hondenmand of vloer?
U hebt een oudere hond en uw hele huis ruikt naar die typische “oude honden” lucht?

Daar is nu iets aan te doen!

Met EcoPet Geur & Vlekweg of UF2000 tegen urinegeur verdwijnen vlekken in een handomdraai en elimineert u vieze geuren doeltreffend en op natuurlijke wijze.
Er zijn verschillende redenen waarom honden in huis kunnen plassen.
Soms met kleine beetjes tegelijk; dit noemen we urine continentie (ongewild urineverlies). Urine incontinentie komt voor bij verschillende ziektes en aandoeningen, maar ook onderdanige honden hebben nog wel eens de gewoonte u te begroeten met kleine vreugdeplasjes. En gesteriliseerde teefjes kunnen bij het ouder worden per ongeluk binnenshuis hun plas laten lopen.

Lees meer: Hondenurine verwijderen?

Het verwijderen van geur van kattenpis


Een aantal jaren geleden lanceerde het bedrijf Ecodor enkele nieuwe producten om de vlekken en geuren van katten urine te neutraliseren. Eindelijk producten die wél goed werken tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel europa ze gebruiken.
Bij huisdieren lijkt de wet van Murphy wel van toepassing: uitwerpselen of braaksel belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Ecodor weet hoe je de vlekken en de geuren moet aanpakken.

Lees meer: Kattenpis geur verwijderen

Heeft u reeds Ecodor consumenten producten gekocht en uitgeprobeerd?
We horen graag wat u ervan vindt.
Schrijf een recensie over onze producten en u ontvangt een kortingscode welke recht geeft op een korting van 15% op uw eerstvolgende bestelling van Ecodor's consumenten product(en).

Klik HIER voor reeds geschreven recensies.

Lees meer: Ontvang 15% korting!

Ecodor, professionals in geurbestrijding!


Last van geurhinder en/of stankoverlast? Nare geurtjes neutraliseren zonder parfum? Geuren bestrijden? Bel Ecodor.
Ecodor kan de stank verwijderen op een natuurlijke manier waardoor stankklachten en of stankhinder wordt verwijderd! Ecodor is specialist in het ontgeuren middels enzymverneveling. Onze ontgeuringsproducten elimineren geuren snel, en op een natuurlijke wijze.
Onze ontgeuring technologie is in staat uw geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringproducten.
Ecodor beschikt over volledig natuurlijk gefermenteerde producten die effectief organische geuren afbreekt.

De krachtige samenstelling van de Ecodor producten zorgt ervoor dat de afbraak en neutralisatie van de organische moleculen die stank veroorzaken versneld wordt en elimineert zodoende de bron van de geur. Een volledige geurneutralisatie (geurvrij) is het resultaat. De ontgeuringsinstallaties zijn ook te huur. Verhuur van vernevel installaties. Onze vernevelinstallaties zijn ook uitstekend in te zetten als stofbestrijding / ontstoffing. Door de waterdruppeltjes wordt het fijne stof geabsorbeerd en neergeslagen.

Voorbeelden van succesvolle ontgeuring met Ecodor producten zijn: Slibopslag en/of verwerking; (Huis)vuil en/of GFT overslag; Afvalverwerking; Waterzuivering; Vlees-, visverwerking; Slachterij, destructiebedrijven; Composteerinrichtingen; Levensmiddelenindustrie; Veestallen; Veevoederindustrie; Papierfabrieken; maar ook geurneutralisatie van urine, stank van kattepis, geuroverlast van kookluchtjes, geur van eetluchtjes, stank van rook, stank van huisdieren.

Kortom Ecodor is uw partner wanneer u te maken heeft met stank en/of stof overlast.

Enkele Ecodor ontgeuringsproducten zijn: EC250, EcorShield, UF2000, Ecodor, EcoHome, EcoCar,EcoClinic, EcoPet, Geur- en vlekweg, Wonderschoon, EcoFur EcoFeet, EcoSmoke, SRM marker, OG-300.
Synoniemen Ecodor EC250:   Enzymconcentraat, Jascair, EC 250, EC250

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor