EcoClinic - 250 ml

EcoClinic is een milieu vriendelijke geureliminator op basis van natuurlijke enzymen. Door deze luchtverfrisser verdwijnen de geuren wanneer zij in fysiek contact komen met deze complexe proteïnen-systemen, doordat zij in niet geurende, onschadelijke en eenvoudigere moleculen gekatalyseerd worden.

Bovendien is EcoClinic niet geparfumeerd zodat geen sluimerende chemische geuren achterblijven.

In tegenstelling tot de gewone "luchtverfrisser" verwijdert EcoClinic de ongewenste geur in plaats van het met een geparfumeerde lucht te verdoezelen.

Geschikt voor: fysiotherapie, ziekenhuis, verzorgingstehuis, praktijk huisartsen, sportverzorging, sporttraining, fitness, etc.

Toepassingen: Nare geuren in textiel, gips, zweetluchtjes, zweetvoeten, lichaamsgeuren, faeces, transpiratiegeuren, emesis, brandwonden, lichaamswonden, medisch materiaal, verbanden en zwachtel, drainage materiaal, zweet of zweetgeur in b.v. kleding, stomata en toebehoren, etc.

Samenstelling: Complex van natuurlijke plantaardige enzymen - oppervlakte-actieve stoffen afgeleid van granen, gezuiverd water. 

EcoClinic is niet toxisch, niet irriterend, bakterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen.

Op kamertemperatuur bewaren. Bevat geen drijfgas. Verpakking recyclebaar.


Gebruiksaanwijzing

Verstuif EcoClinic in voldoende mate tot de geur weg is. De in de EcloClinic aanwezige enzymen dienen fysiek contact te maken met de geurmoleculen alvorens zij hun eliminerende werking kunnen uitoefenen. Het heeft dus geen enkele zin om b.v. 50 enzymen te verstuiven wanneer er zich 500.000 geurmoleculen in de kamer bevinden. Er zijn dan gewoon te weinig enzymen aanwezig om een goede ontgeuring en een bevredigend resultaat te geven. Goed doorverstuiven in een kamer met EcoClinic kan en mag en is in sommige situaties zelfs noodzakelijk. Zoals het met geparfumeerde maskeringsprodukten dikwijls het geval is, veroorzaakt EcoClinic geen irritatie aan de ogen, huid of luchtwegen bij personen aanwezig in de kamer.

Laatste reviews EcoClinic ontgeurder

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor