Brandlucht verwijderen

EcoSmoke neutraliseert brandgeur snel en op een natuurlijke wijze.
EcoSmoke is een ontgeuringsproduct, speciaal ontwikkeld voor het ontgeuren van brandlucht en roet geuren.

Het neutraliseren van een brandgeur of brandlucht na een brand is met een 'normaal' schoonmaakmiddel een lastig of onmogelijk karwei. Zorg er allereerst voor dat alle roetaanslag en roetdeeltjes verwijderd zijn. Omdat de rook vaak in poreuze materialen getrokken zit, is het bijna onmogelijk om met alléén een gewoon schoonmaakmiddel deze brandgeur te verwijderen.

Om deze reden hebben wij EcoSmoke tegen brandlucht ontwikkeld op basis van enzymen. EcoSmoke neutraliseert de brandlucht of brandgeur snel en op een natuurlijke wijze, zonder gebruikt te maken van chemische toevoegingen en/of parfum.

EcoSmoke is een ontgeuringsproduct, speciaal ontwikkeld voor het ontgeuren van brandlucht en roet geuren. EcoSmoke wordt over of op de stankbron verneveld.
De enzymen breken vervolgens de stankmoleculen van rooklucht (brand- en roetgeur) versnelt af.
EcoSmoke weet snel en efficiënt penetrante geuren van brandlucht af te breken en binnen enkele uren de lucht volledig te neutraliseren, zodat uw woning of kantoor weer begaanbaar is.

Ervaringen in het afgelopen jaar hebben geleerd dat EcoSmoke zich ook leent voor stookolieschades en het verwijderen van stank en muffe geuren in ondergelopen kelders e.d.
Afhankelijk van de intensiteit van de stank zijn één enkele tot meerdere behandelingen afdoende.

Gebruiksaanwijzing:

EcoSmoke dient verneveld aangebracht te worden (b.v. een plantenspuit). In situaties waarin het van belang is dat de druppels EcoSmoke zeer diep in bepaalde materialen, zoals (zachtboard) systeem-plafonds, spouwmuren, meubels, poly-ether-schuim etc., doordringen en tevens een verhoging van de relatieve vochtigheid niet is gewenst, verdient het aanbeveling te kiezen voor een vernevelsysteem dat een zo fijn mogelijke nevel geeft.
In andere situaties is verneveling met een portable fogger voldoende (zoals de vernevelaar Nebulo).

Samenstelling:

EcoSmoke bevat een mengsel van veel verschillende plantaardige enzymen, waardoor een breed spectrum aan geurcomponenten effectief behandeld kan worden

Toepassingen:

Brand & roet schade, rooklucht, stookolieschades, verwijderen stank en muffe geuren in ondergelopen kelders e.d.

Verpakkingsvormen:1 liter fles en 5 liter jerrycan.

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor