Ecodor Odorshield is een speciaal ontwikkelde visceuse vloeistof die stankoverlast bij de bron aanpakt.

gft_odorshield.jpgBijzonder aan Ecodor Odorshield is dat het als een soort afschermende deken over de geurbron wordt aangebracht.

Wanneer Ecodor Odorshield over een geurbron wordt verneveld biedt het een tweevoudige bescherming tegen stankoverlast.
Ten eerste wordt de verspreiding van stank tegengegaan door de isolerende film.
Ten tweede worden de stankmoleculen door enzymen in de visceuse vloeistof geabsorbeerd en afgebroken.

De enzymen in Ecodor Odorshield zorgen door hun katalyserende werking voor een versnelde afbraak van stankmoleculen. Doordat er veel verschillende enzymen in Ecodor Odorshield werkzaam zijn, kan een groot scala aan verschillende soorten stank bestreden worden.

Afhankelijk van de aard en grootte van de stankbron kan er voor een aantal methodes worden gekozen waarmee Ecodor Odorshield wordt aangebracht. Voor toepassingen bij een (relatief) kleine geurbron kan er worden volstaan met een handzame lage-druk vernevelaar.
Wanneer een grotere stankbron behandeld moet worden, kan met andere vernevelsystemen Ecodor Odorshield worden aangebracht.

Nadat Ecodor Odorshield eenmaal is aangebracht biedt het, mede door het visceuze karakter, gedurende langere tijd een effectieve bescherming tegen stankoverlast.

Een aantal voorbeelden waarbij Ecodor Odorshield reeds met succes is toegepast zijn: stank van brand- en roetvervuiling, stank van slachterij- en visafval,  stank van groente- en fruitafval.

Ecodor Odorshield is: zuiver plantaardig en bacterievrij, niet geparfumeerd, 100% veilig voor mens en dier, volledig biologisch afbreekbaar.

Het gemak van OdorShield schuilt in de eenvoudige toepasbaarheid.

Verpakkingsvormen: 5 liter jerrycan of 25 liter jerrycan.
 Bestel online Download veiligheidsblad

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor