Categorie: Slachterijen

Hier vindt u een overzicht van enkele van onze referenties van industriële geurbestrijding in de categorie slachterijen.

klik hier om te vergrotenAfval dat vrijkomt tijdens het slachten van varkens wordt in ovens verhit. In de vetsmelterij waarin deze ovens staan wordt op diverse plaatsen de lucht behandeld alvorens deze in de biofilter wordt nabehandeld.
Tevens wordt de geur behandeld afkomstig van de opslag van slachtafval.
Lees meer: Geurbehandeling bij slachterij - varkens

klik hier om te vergrotenOm de geurhinder afkomstig van de vetsmelterij te reduceren werd een installatie aangeschaft.
Vijf verstuivers werden binnen geplaatst om de geur reeds zo sterk mogelijk te reduceren voor het biofilter. Vier verstuivers zijn boven het biofilter geplaatst waar zij de resterende geur neutraliseren.
Lees meer: Geur verwijderen bij slachterij - runderen

klik hier om te vergrotenIn de gekoelde ruimte waar slachtafval van runderen ligt opgeslagen heerst veel geuroverlast voor de werknemers.
De ruimte werd voorzien van een perslucht geassisteerde vernevel-installatie welke om de 10 minuten, 5 minuten enzymen verstuiven om zodoende de geuren te neutraliseren.Lees meer: Ontgeuren bij slachterij - runderen

klik hier om te vergrotenLucht welke afgezogen wordt vanuit alle afdelingen van de slachterij wordt naar de buitenlucht geëmiteerd. Daar deze slachterij in een woonwijk is gesitueerd waren er veel klachten van omwonenden.
De afgassen (totaal ca. 70.000 m3/h) worden middels één verzamelleiding naar een 20 meer hoge schoorsteen geleid. In deze verzamelleiding wordt middels 3 ringleidingen (7+7+6 stuks) verstuivers ontgeuringsproduct Ecodor EC250 geïnjecteerd welke de uittredende lucht zodoende neutraliseert.

Lees meer: Geurbestrijding bij een kippenslachterij

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor