Een onaangenaam probleem is dat de vacht van je trouwe viervoeter stinkt. Niet bepaald gezellig samen op de bank en de hond meenemen op visite is vaak geen optie. Iedere hondenbezitter kan hiermee te maken krijgen.

1bb5Een hond die muf stinkt komt vaak door een bacteriële infectie. Honden die vaak zwemmen hebben ook vaak last van een nare lucht als gevolg van te langzaam opdrogen. Net zoals die stinkende handdoek in de wasmand. Honden die ouder zijn krijgen te maken met een dikkere of vettere vacht waardoor een vieze lucht kan ontstaan. Wassen met shampoos werkt helaas maar tijdelijk.

EcoFur is de oplossing voor iedere hond. De op 100% natuurlijke basis gemaakte schuimoplossing kan op ieder moment worden gebruikt om de vacht op te frissen en
te laten glanzen. U heeft geen water nodig en dat maakt het zo prettig om even tussendoor te handelen op het moment dat u uw hond ruikt.
Gewoon wat schuim op uw handen verdelen en de vacht inmasseren. Twee minuten in laten trekken. Daarna wrijft u met een droge schone doek de vacht droog. De vacht
even borstelen en de geur is weg.

“Uw hond ruikt weer heerlijk en de vacht gaat er nog mooi van glanzen ook!”

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor