EcoFeet is een spray welke onaangename zweetluchtjes verwijderd.

EcoFeet breekt de geurmoleculen op een natuurlijke wijze af, waardoor de stank gewoon verdwijnt in plaats van het te maskeren.
EcoFeet is uitstekend te gebruiken in schoenen of zelfs rechtstreeks op de voeten, maar kan eventueel ook gebruikt worden op kledingstukken en/of lichaamsdelen.

EcoFeet is niet toxisch, bacterievrij, biologisch afbreekbaar, irriteerd niet en geeft geen allergische reacties. Ecodor EcoFeet is geproduceert van onschadelijke plantaardige eiwitten die zijn opgelost in water.
EcoFeet is dan ook volkomen veilig voor mens, dier en milieu.

Waartegen te gebruiken?

  • om (zweet)geur uit kleding te verwijderen;
  • om zweetgeur uit schoenen te verwijderen;
  • tegen stink- / zweetvoeten (direct op de voet sprayen).

   Samenstelling: Complex van natuurlijke, plantaarige enzymen, oppervlakte actieve stoffen - afgeleid van granen. Plantaardige extracten, koolhydraten fermentaat, conserveringsmiddel.

Belangrijkste voordelen van deze fles met revolutionaire spray technologie: - Fijne mist spray zonder gebruik te maken van drijfgas - Houder niet onder druk, voorkomt oververhit gevaren door de zon - 360┬║ spray voor handig gebruik - hervulbare eco-vriendelijke fles.

upside-down

continuous-spray

fine-mist

propellant-free

Sprayt ook
onderste boven
Continu spray Fijne mist spray Bevat geen drijfgas
Niet geparfumeerd!

Laatste reviews

 • Ben helemaal vrij van vieze zweetvoetluchtjes!! Ben helemaal vrij van vieze zweetvoetluchtjes!! Zelfs na het opnieuw dragen van de schoenen is er nog geen geurtje te bekennen! Bestellen

 • Wonderspul Wonderspul. Nadat je het in schoenen hebt gespoten ruiken de schoenen onmiddelijk naar... niets!Erg tevreden, ook met de andere producten van Ecodor. Ik word een vaste klant!...

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor