EcoPet, geur en vlekweg - Reviews

Hier vindt u reacties van klanten betreffende ons ontgeuringsproduct EcoPet, geur en vlekverwijderaar.

Super product niet alleen de geur verdwijnt maar ook de vlek op het tapijt, en dat met een geringe hoeveelheid!
Bestellen
Wij gebruiken Ecopet Geur en Vlek weg in combinatie met Ecodor UF 2000 voor het reinigen van de eventuele ongelukjes van de poesen en we zijn er zeer tevreden over.

We gebruiken ook de Urine vlek detector en hier hebben we ook rendement van want we vinden zo soms toch wel eens een plekje wat je niet
ziet met het oog.

We blijven het dus gebruiken.

Bestellen

Onze kat is aan het dementeren en weet regelmatig niet meer dat ze in de kattenbak moet plassen. Vooral bij de voordeur op het laminaat heel vervelend, omdat de geur snel tussen de planken trekt. Ik gebruik dit produkt nu vier maanden. Even de plas verwijderen, de plek inspuiten, in laten trekken, en niemand ruikt meer dat hier meerdere keren per dag geplast wordt! Ik had niet verwacht dat het zo goed zou werken!
Bestellen
Sinds 3 jaar heb ik Ecopet in huis en het werkt super! Het begon toen onze eerste poes ziek werd en vaak op enige kamer waar vloerbedekking ligt begon over te geven. Met alle gevolgen / vlekken van dien. Na enig speurwerk op internet kwamen we bij Ecopet uit. We willen nooit meer iets anders. Het ruikt / stinkt niet en werkt heel eenvoudig en snel!

Ik ben zeer tevreden!

Bestellen
Ik heb beide produkten gebruikt en het werkt geweldig vandaag mijn 2e bestelling gedaan Eindelijk iets wat werkt.

Gr. Jolanthe

Bestellen

Ecodor producten. Heb er alleen maar super ervaringen mee.

Kattenpislucht verdwijnt als sneeuw voor de zon met UF2000.

Ecopet:
s'avonds in het weekend gooide m'n man een behoorlijk vol glas rode wijn over het karpet! Dachten we mooi alles opgeruimd te hebben bleken er de volgende dag behoorlijk wat rode wijnvlekken in m'n karpet te zitten. Kreeg 'n helder moment want ik had net Ecopet besteld. Wat goed is voor braaksel en andere vlekken, misschien ook voor rode wijn. En het werkt!
De wijnvlekken zijn verdwenen. Hoera voor Ecopet!!

G.M.H. Kouters-Troisfontaine

Bestellen

Heel fijn voor alle vreemde en vieze luchtjes in huis. Oude honden geurtjes van de mand enzo.. worden echt perfect verwijderd. De kotsvlekken van de katten zijn heel goed uit de normale stoffen te krijgen. Heel fijn, want mijn siamezen kotsen wat af elke dag! Ik bestel hier snel een aanvul van. Altijd goed om in huis te hebben

Bestellen

Ecodor is geweldig. Helpt uitstekend tegen luchtjes en verwijdert de vlekken. Ook uit parket.

Luc

Bestellen

hallo allemaal ik heb ecopet voor het eerst geprobeerd
het is TOP
ik heb 7 honden en er gaat nog wel eens wat fout maar met dit spul krijg je echt alle vlekken en geuren weg
in een woord geweldig

Bestellen

super spul!!! geen nare natte honden lucht meer in de auto!!!! zeker met dit natte weer stonk de auto verschrikkelijk!!! nu niet meer!!!!

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor