Algemeen - Reviews

Hier vindt u een overzicht van algemene reacties van onze klanten.

Tot nu toe twee bestellingen gedaan. De eerste keer telefonisch waarna wij het product zijn komen halen. Ondanks dat de winkel op dat moment eigenlijk niet open was, werden we toch heel vriendelijk geholpen en kregen we de producten "gewoon" mee waarbij de factuur nagestuurd zou worden.

Super klantvriendelijk en top service noemen wij dat!
De tweede bestelling hebben wij via de site gedaan en ook hier alles vlekkeloos en vooral heel snel afgehandeld. Ook hier een dikke pluim.
En het product? Wij hebben UF2000 gebruikt tegen kattenpis lucht. Helemaal geweldig!!! Helpt in een keer en goed ook.

> Kortom, niets dan lof over Ecodor en hun producten.

Bestellen

Echt bedankt om zulke zeer goede service van jullie bedrijf , zeer rappe levering en vriendelijk ( na een probleempje dat trouwens aan mij lag om te bestellen ).
Ik zal zeker in de toekomst nog bestellen bij jullie , de luchtverfrisser is zeer goed en heel milieuvriendelijksysteem met dat pompsysteem, jullie verdienen echt een pluimje van op deze manier toch een spuitbus te maken zonder schadelijke stoffen .
De andere produkten zoals de kattenpis verwijderaar zal ook wel goed zijn aangezien ik toch al veel reakties gelezen heb hierover.
Ik zal jullie bedrijf en produkten zeker aanbevelen op de kattenforums .
Een dikke proficiat.

Bestellen

Hallo Ecodor,

Bedankt voor de vlotte afhandeling. Zo werkt het!!! Ik heb de bestelde goederen vandaag binnengekregen. Duidelijke informatie van jullie kant, ik ben zeer tevreden. Dat geeft vertrouwen bij het doen van bestellingen via het internet.
Nogmaals dank en ik ga het product z.s.m. gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Gert K.

Bestellen

T. 010-2481122
info@ecodor.nl
Bezoekadres:
3e Industriestraat 23G
3133 EJ Vlaardingen

Copyright © Ecodor